Na afgelopen week verloren te hebben bij Redneck Nijverdal was het weer tijd voor ‘T Viefde om punten te gaan pakken. De streekse concurrentie kwam op bezoek bij De Bosrand en elke Vroomshoper weet dan dat de Hamlappies op één manier naar huis mogen en dat is met 0 punten.

Na een matige eerste helft waarbij ‘T Viefde de overhand had op Den Hamlap konden ze hun kansen niet omzetten in doelpunten en gingen hierdoor rusten met een saaie 0-0 stand. Dit bleek echter een voorteken voor een geweldige tweede helft. Het was al te zien aan het weer, het werd wat grauwiger wat garant stond voor vechtlust. ‘T Viefde kwam op een 0-1 achterstand door een doelpunt van goalgetter André maar hierna herpakte ‘T Viefde zich en scoorde in het laatste kwartier drie keer. Door twee doelpunten van Harald en een doelpunt van Roy. In de tweede helft zat alles, strijd, passie en de wil om te winnen hierdoor kon ‘T Viefde zich toch nog winnaar van dit duel noemen en Den Hamlap met 0 puntjes richting huis sturen.

Tot slot mocht ‘T Viefde Den Hamlap nog een mooi presentje over de WhatsApp sturen aangezien één van hun spelers zo aardig was geweest om zijn tas te laten staan. (vast nog kats in de warre van de oorwassing).

Vroomshoopse Boys 5 – Den Ham 5 3-1 (0-0)