Naar de website
Indeling jeugd seizoen 2018/2019

Beste spelers en ouders,

Bij deze vind je de nieuwe voorlopige indeling van de jeugdteams voor het seizoen 2018-2019. Een spannend moment voor veel jeugdspelers en vaak ook voor de ouders. Graag willen we via deze weg uitleggen op welke wijze deze indeling tot stand is gekomen.

In eerste instantie bekijken de groepshoofden de aantallen voor komend seizoen. Op deze manier wordt het aantal teams bepaald. Vervolgens inventariseren de groepshoofden bij de trainers/leiders in hun leeftijdscategorie naar de bevindingen van hen. Gevraagd wordt hoe de ontwikkeling is van de spelers en in welke mate zich dat verhoudt met de rest van het team. Ook worden de wensen van de trainers/leiders geïnventariseerd. Ook de jeugdscout van de Vroomshoopse Boys geeft zijn mening over de spelers. De groepshoofden maken vervolgens een indeling. Bovenstaande vindt voornamelijk in de periode maart/april plaats. In mei worden de spreekwoordelijke ‘puntjes op de i’ gezet. Bij twijfel worden coördinatoren, trainers, leiders, keeperstrainer of de scout om extra advies gevraagd. Ook zijn er in sommige leeftijdsgroepen trainingen geweest om het onderlinge niveau te bekijken.

Al met al is het elk jaar weer een complexe puzzel. En daarom kan het ook gebeuren dat er vragen zijn over de indeling. Deze kunnen gesteld worden aan de betreffende coördinator. Die zal de vraag bespreken met desbetreffende groepshoofd/betrokkenen en komt terug met een reactie. Onze vraag is, mochten er vragen of onduidelijkheden zijn, om voor donderdag 21 juni contact op te nemen met desbetreffende coördinator.

Namens de jeugdafdeling van de Vroomshoopse Boys,
Arjan Paters en Tim van der Kolk

Hieronder de namen en telefoonnummers van de coördinatoren:
Dringend verzoek om na 18:00 uur te bellen.