Op deze koude zaterdagmorgen werd er door Boys JO11-3 om 8.30 uur op de Bosrand afgetrapt tegen Gramsbergen JO11-2. De bevroren dauw op het kunstgras zorgde ervoor dat de bal onvoorspelbaar rolde en beide teams hadden last om de bal onder controle te houden.  Het leverde een wat rommelig spelbeeld op waarbij de Boys de meeste kansen kreeg om een doelpunt te maken. Eén van de uitvallen van Gramsbergen leverde de 0-1 op en dit was ook de ruststand.

De tweede helft leek een kopie te worden van de eerste, de bal was vaker op de helft van Gramsbergen maar toch werd het 0-2. Justin bracht de spanning nog terug door de 1-2 te scoren. Een geplaatst afstandsschot en een penalty zorgde ervoor dat Gramsbergen kon uitlopen tot 1-4. De Boys gaven hierna nog eens gas en kwamen door doelpunten van Damian en Björn nog terug tot 3-4.

Het aanwezige publiek moedigde het team nog eens enthousiast aan, zelfs keeper Ryan ging mee naar voren, maar uiteindelijk bleek de tijd te kort om er nog een gelijkspel uit te slepen. Het bleef bij 3-4. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen koploper SVV/Kloosterhaar op het programma, in de bekercompetitie bleek dit een lastige ploeg om tegen te voetballen maar met de getoonde vechtlust van vandaag komen we een heel eind.