Vroomshoopse Boys O15-1 – OZC O15-1: 3 – 0 (2 – 0)

Op een zonnige zaterdagmorgen kon er in prima omstandigheden worden afgetrapt op ons eigen sportpark.
Onder leiding van dhr. Van Den Engel gingen wij direct vanaf het begin opzoek naar de aanval. Dit resulteerde via een aantal prima aanvallen tot een aantal goede doelpogingen. Onder meer de lat en de keeper van OZC zaten ons in de weg.
OZC probeerde als een blok druk te zetten naar voren toe en hier hadden wij het af en toe wel moeilijk mee. Dit resulteerde af en toe onnodig in een diepe bal welke dan weer werd opgepikt door het centrum van OZC. Zij wisten echter niet of nauwelijks bij ons doel in de buurt te komen.
Halverwege de eerste helft lukte het Thomas om zichzelf vrij te spelen aan de zijkanten. Met een prima assist op Stan lukte het om van dichtbij de 1 – 0 te maken, een goed uitgespeelde kans.
OZC kwam in het tweede gedeelte van de eerste helft dichter bij kansen en wist een aantal keer de zestien meter te bereiken waar Mark een aantal keer handelend moest optreden.
In de laatste minuut voor rust wist Thomas via een goede actie zichzelf tot aan de achterlijn vrij te spelen en een strakke voorzet door de lucht te geven. Het was wederom Stan die attent was en de bal loeihard binnenschoot, op slag van rust: 2 – 0.

In de tweede helft werden wij minder dreigend door slordig opbouwen en veel balverlies. Het lukte niet goed om de bal aan de grond te houden en hierdoor schoten wij veel in het wilde weg. In een redelijk saaie helft lukte het in het laatste gedeelte een aantal keer om via de zijkanten tot een voorzet te komen, drijvende kracht hierin was vooral Bernd. Deze voorzetten werden echter snel onschadelijk gemaakt. Op enig moment wisten wij uit de omschakeling wederom Thomas vrij te spelen die Mick goed wist te bedienen: 3 – 0.

Een zakelijke overwinning waarin de basiself op 7 plekken was gewijzigd omwille van blessures en een schorsing. Toch een prima resultaat! Volgende week HHC uit!