Eerste overwinning O17-1 in promotiepoule !

Gisteren speelden we tegen De Zweef o17-1. We hadden goede herinneringen aan de Zweef want in November wonnen we daar met 1-4 en namen we de koppositie over van hun wat uiteindelijk resulteerde in het kampioenschap.
De eerste helft speelde zich vooral af op het middenveld. Grote kansen kregen wij niet en ook De Zweef niet. De 0-0 ruststand was dan ook logisch. Na rust hetzelfde spelbeeld. Maar de Zweef kwam op 0-1. De spits van De Zweef speelde na een ingooi heel eenvoudig 2 man uit in onze 5 meter en schoof de bal in de lange hoek. 10 minuten later scoorden we de gelijkmaker. Thomas kopte na een corner de bal bij de 2e paal tegendraads binnen, 1-1 met nog een kwartier te spelen. Vlak daarna kwam Sven (een speler uit o15-1) in het veld. Hij stond nog geen 5 minuten in het veld en kopte, na weer een corner, de 2-1 binnen ! Dit keer in de korte hoek.
Die voorsprong wisten we vast te houden. En hierdoor wonnen we voor het eerst ik de promotiepoule ! Deze overwinning werd gevierd bij de Chinees Kota Radja waar we na afloop een lopend buffet hadden. Volgende week spelen we om 11.15 in Oldenzaal tegen De Esch o17-1.