JO17-2 wint eerste wedstrijd

Vandaag was de wedstrijd Vroomshoopse Boys 17-2 tegen SJO JCO 17-4G, op het kunstgrasveld 5.
Na de geslaagde warming-up, kreeg de keeper (Julian kroeze) last van zijn pink, waardoor hij niet kon spelen, maar een van de spelers had zijn plek vervangen door Dilano Benning. Na 20 minuten speeltijd, werd er gescoord door Jordy Hofsink die een assist kreeg van Rick Ballast, 5 minuten later viel de 1-1, direct daarna schoot Jordy Letteboer de 2-1 erin, die een assist kreeg van Jurre Alferink. Na deze goal kwam Kyrell Maathuis het veld op lopen die de plek van Dilano Benning verving als keeper. Na 30 minuten spelen maakte Ivan Ponstein de 3-1 die een assist kreeg van Jordy Hofsink. De thuisploeg ging de rust in met 3-1. Direct na de rust maakte de tegenpartij de 3-2. De bal werd nog vaak rondgespeeld en toen kwam de 4-2, die gemaakt werd door Dilano, Dilano scoorde door een uittrap van Kyrell Maathuis. Kort daarna werd er alweer een doelpunt gemaakt door Dilano Benning, waar vervolgens de 5-2 door ontstond. De uitslag voor de thuisploeg was 5-2