woensdag 22 Mei .

eindelijk kunnen we dan nu ons inhaal duel spelen tegen Daarlerveen Jo9-1

Helaas moeten we het vandaag doen zonder Koen

stip 18:00 beginnen we met de wedstrijd en we komen al snel op een 0-1 door een prima combinatie tussen Thije en Roan is het Roan dat kon scoren. achterin staat alles prima maar Daarlerveen kan een paar keer gevaarlijk worden maar Stef staat prima te keepen met een prima bal op links kan Siemon hem door spelen op Thije die klaar legt voor Roan en die scoort de 0-2 . we krijgen nog meer kansen Thije  en Lucas waren nog dicht bij de 0-3 maar de keeper van Daarlerveen deed prima mee en zo waren de 1ste 20 minuten om en staan we voor met een 0-2 voorsprong. na een keepers wissel Siemon voor Stef en hier en daar nog de nodige tips gaan we weer verder het is een leuke 2de helft met kansen voor Marit en Thije zijn we steeds dichter bij de 0-3 maar die moet nog uitblijven want de keeper doet nog steeds goed mee maar niet veel later is daar eindelijk de 0-3 doelpunt van Thije . we gaan door maar Jill En Suus staan prima hun mannetje en er komt geen bal door doordat er goed wordt verdedigd en Suus een prima bal op Thije geeft kan Roan Scoren 0-4  . Daarlerveen begint meer aan te dringen en komen een paar keer gevaarlijk voor de goal maar Siemon let goed op en zo houden we de 0 met een lange bal naar voren en die valt  precies goed voor de voeten van Roan en hij scoort de 0-5 met nog 4 minuten te spelen doet Daarlerveen wat terug in de wedstrijd en scoren ze de 1-5 . wij kunnen nog 1 x aanvallen met een prima bal van Marit op en Thije die prima het overzicht houd komt Roan tot scoren en de stand is 1-6 dit is ook de Eindstand Trots want het was een mooie pot voetbal.