Voor ‘T Viefde duurde het duel met Excelsior’31 6 zaterdag 5 minuten te lang. De ploeg van Lerby van Dijk bleef lange tijd in de wedstrijd, maar werd toch met een 4-3 nederlaag naar huis gestuurd.

‘T Viefde kreeg in de eerste helft al twee tegendoelpunten te verwerken en scoorde zelf eenmaal. De druk zat er dus nog vol op, echter kreeg ‘T Viefde in de tweede helft de deksel op de neus waarbij Excelsior’31 hun derde van de wedstrijd maakte en zo tegen een comfortabele 3-1 voorsprong aankeek. ‘T Viefde dat dit jaar al vaker geprezen is om hun (eigenwijze) karakter bracht de score toch nog weer gelijk door er 3-3 van te maken. ‘T Viefde probeerde er nog een slotoffensief uit te persen maar kreeg nogmaals een teleurstelling te verwerken en kreeg in de laatste 5 minuten de 4-3 om de oren en ging met de staart tussen de benen weer op huus an.

Excelsior’31 6 – Vroomshoopse Boys 5 4-3 (2-1)

Scoreverloop:
15′ | 1-0
25′ | 2-0
38′ | 2-1 Richard Kottier (Martijn Bernhardt)
52′ | 3-1
61′ | 3-2 Alexander Fokkert (Nick Jansen)
68′ | 3-3 Alexander Fokkert (Danny Ribberink)
88′ | 4-3

Opstelling ‘T Viefde: Kuilder, Bernhardt(78′ Wind) – Bloemendal – Wouters – Jansen, Fokkert – Ribberink – Staman, Bernhardt(45′ Boerties) – Kottier – Wind(65′ Bernhardt)