De westrijd begon direct al spannend..kansen aan beide kanten .aantal corners van onze kant maar dit mocht niet baten ..helaas kwamen de hamenaren direct door naar onze kant en dit leverde een doelpunt voor hun op  .0-1.. in de 8 ste minuut  volgde er een corner en ja hoor daar was ie   de gelijkmaker !1-1 .gescoord door thijs d..
Wederom spannend voor het doel van renzo maar dit wordt vakkundig weg gewerkt door de verdedigers. Het spel gaat verder met toch veel druk van den ham . Volgens edward geet het an !!!! .spanning is goed voelbaar   ook onder de ouders  .even snel overleg na 15 minuten en weer door  .het spel gaat over en weer en er wordt hard gewerkt door onze jongs .helaas toch een tegen doelpunt voor den ham  1-2.
Toch wederom druk van den ham .maar thijs n en renzo staat goed hun mannetje bij een gevaarlijke aanval . Voorin zijn tristan Brian en sil druk om een gelijkmaker te maken  . Toch na  5 minuten  weer punt voor den ham !1-3.
Ruststand  1-3.
Na een oppeppend gesprek van de coach .gaan ze weer met goede moed verder.
Toch weer richting het doel van den ham .maar helaas  ook daar staat een goede keeper  .weer aan onze kant goede redding van renzo  .we staan al even op 1-3   .hou dit vast .!!! Jim kapi en brian  doet goed hun best voor in  . Toch weer een doelpunt voor den ham 1-4..
Thije thijs guus hebben er een zware kluif aan maar laten het hoofd niet hangen  .
Corner vroomshoop volgt en volgens jerry kun je de bal er in bloazn !!   Jammer helaas jerry s tactiek werkte niet..
Laaste kwartier gaat in .
1-5 volgt .
Goede kans boys maar  net naast..tweede goede kans volgt maar hij wil er niet in  !
En jawel ..de inzet wordt beloond .2-5.!!  Dit is ook tevens eindstand  ..helaas geen overwinning maar wat hebben de jongs hard gewerkt .!   Op naar een knallende competitie!