Afgelopen zaterdag is Boys JO11-3 kampioen geworden! De dag begon met een gezamenlijk ontbijt in de kantine dat was aangeboden door shirtsponsor SuperCoop Vroomshoop. Na dit goede begin van de dag werd er afgereisd naar Holten. Tegenstander in deze kampioenswedstrijd was Blauw Wit’66 JO11-1.
Het zag er vooraf goed uit voor de voetballers uit Vroomshoop. Het was prima voetbalweer, het veld lag er goed bij en er waren vele supporters meegereisd naar Holten om het team van de trainers Simon en Tobias Kempers aan te moedigen. Van spanning bij de spelers leek ook geen sprake want vanaf de aftrap werd de tegenstander onder druk gezet. Het eerste doelpunt voor de Boys liet ook niet lang op zich wachten, het was Pim die met een afstandsschot de keeper kansloos liet. Ook na dit doelpunt bleef de Boys de bovenliggende partij. De spitsen van Blauw Wit kwamen er niet aan te pas tegen de verdedigers Emmy, Sem en Cas. Daarnaast was keeper Ryan goed scherp bij een enkele uitval van de tegenstander. Voor de rust werd er nog tweemaal gescoord door de Boys door Yilann en Deon. Na de rust hetzelfde beeld, een sterker Boys. Het vijandelijke doel werd vaak onder vuur genomen en dit resulteerde in twee doelpunten van Justin en Björn. Hierna wist Blauw Wit ook nog eens te scoren maar door goed samenspel liep de Boys door doelpunten van Damian en opnieuw Björn uit tot 1-7. Na het eindsignaal van de scheidsrechter kon er een feestje worden gevierd! De kampioensschaal, medailles en kampioensshirts werden uitgereikt en daarnaast was er siervuurwerk en champagne. Bij terugkomst in Vroomshoop trokken de kampioenen onder de klanken van We Are The Champions de kantine binnen en werden ze door velen gefeliciteerd. Als afsluiting werden de spelers getrakteerd op patat met drinken.
Met goed samenspel en doorzettingsvermogen is Boys JO11-3 de terechte kampioen geworden in deze 3e klasse!