Vroomshoopse Boy JO15-3 pakt ook 3 punten in Vilsteren

Op zaterdag 6 oktober gingen we weer op pad, met de voltallige selectie mochten we aantreden tegen de Jo15-1G van Vilsteren!

Tegen Vilsteren begonnen we met de volgende opstelling:

Doel: Kyrell

Verdediging:Sil,Aron,Stephan en Frank

Middenveld:Ali,Jochem en Bas de G

Aanval: Bas T,Remco en Milan

Op de bank begonnen: Rebar,Daan de G,Alwin,Daniel en Daan B

Remco trapt af voor de eerste helft, krijgt de bal direct weer terug en stuurt met een prachtige pass Milan diep die bekwaam binnenschoot:0-1 Wat een start,15 seconden onderweg en de 0-1 al binnen! Vanaf de bank werd al enthousiast 10 10 10 geroepen maar zo verliep het dus niet. De rest van de eerste helft waren we gevaarlijk en dominant maar zeker niet scherp genoeg om de vele kansen af te ronden. Ook werd er weer veel naar binnen getrokken in plaats van via de flanken te voetballen en zo meer ruimte te creeren. Toch wisten we nog 1 keer te scoren,Bas T speelde zichzelf vrij op links en schoot van buiten de zestien meter met een prachtige krul hoog in de rechter kruising 0-2

Ruststand 0-2,tijd voor een verfrissing in de kleedkamer en een broodnodige bespreking want ondanks de voorsprong konden we toch niet helemaal tevreden zijn over over het vertoonde spel.

De tweede helft ging het een stuk beter,nog niet helemaal zoals we gewend waren maar zeker een verbetering ten opzichte van de eerste helft. Verdedigend stond het prima,de duels werden pittig maar fair aangegaan en er werd geen kans gegeven aan Vilsteren. Aanvallend liep het ook een stuk beter maar helaas hadden we het vizier niet op scherp staan en werden er een boel kansen om zeep geholpen. Wel wisten we nog 3 keer te scoren,Ali lette goed op en schoot de 0-3 binnen. Frank schoot een afvallende bal bij een corner door een woud van benen raak 0-4, en Milan ronde opnieuw een diepe bal goed af 0-5 en tevens de eindstand.

Opnieuw een overwinning en met 9 uit 3 staan we nu gedeeld eerste in de competitie! Een uitstekende prestatie jongens en hopelijk kunnen we deze lijn doortrekken naar de volgende wedstrijden. A.s zaterdag strijden we thuis tegen de koploper SJO Dalfsen en kunnen we de koppositie bij winst overnemen! We gaan ervoor!