11 maart 2017 Vrh Boys JO9-1 Dos' 37 JO9-1

Zaterdagochtend 11 maart 2017. Op deze mooie morgen kwam Dos ´37 JO9-1 uit Vriezenveen op bezoek.We hadden dit seizoen al een aantal keren gevoetbald tegen dit team dus we wisten wat we konden verwachten. Waarschijnlijk weer een gelijk opgaande spannende strijd met weinig goals.

De eerste helft was voor de thuisploeg. Door uitstekend verdedigend werk van onze verdedigers Jim, Thijs, Cas en Tigo kwam Dos vaak niet bij keeper D´angelo in de buurt. Aan de andere kant waren wij wel gevaarlijk. De goede Dos keeper wist ons echter in eerste instantie echter nog van het scoren af te houden. Toch was het Max die alleen voor de keeper kwam en netjes afwerkte. De 1 – 0 voorsprong was dus een feit. Even later redde de keeper van Dos fraai door een mooi schot van Justin in een uiterste krachtinspanning tegen de paal te drukken waardoor het geen goal werd. De tweede helft was een ander verhaal. Dos werd sterker en de druk werd verhoogd op onze goal. Gelukkig was Dos niet al te scherp in de afronding en gaven onze verdediging en keeper weinig tot niets weg. Toch volgde de gelijkmaker door een mooie kopbal uit een corner. Daarna kwamen wij door goede dribbels van Tim en Ryan enkele keren goed door maar dit resulteerde niet in goals. Het bleef dus erg spannend met scherpe duels over het hele veld. In de eindfase van de wedstrijd werd er gefloten door de scheidsrechter die een overtreding op een boys speler had geconstateerd. Onze vrije trappen specialist Justin ging natuurlijk achter de bal staan en schoot de bal prachtig achter de kansloze dos keeper. 2 – 1 wat ook de eindstand was. Een mooie wedstrijd met wederom een goede instelling. Door deze driepunter stomen we op naar de derde plek. Op naar volgende week!