Hoofdtrainer Karlo Meppelink is ook tijdens het seizoen 2018-2019 hoofdtrainer van eerste klasser zaterdag Vroomshoopse Boys. De oefenmeester uit Hoogeveen is momenteel bezig aan z’n eerste seizoen bij onze club. De Technische Commissie en het bestuur zijn uitermate content met deze contractverlenging en zien vol vertrouwen de weede seizoenshelft en het komende seizoen tegemoet.

Ook het contract met Reinier de Jong uit Vroomshoop als trainer van de B-selectie en trainer-coach van eerste klasser Vroomshoopse Boys 2 is verlengd en wel met twee seizoenen. Tijdens de winterstop van het vorige seizoen nam Reiner het stokje over van de toen vertrokken B-trainer Henk Dikkers. De Technische Commissie en het bestuur zijn ook tevreden met deze contractverlenging, die voor continuïteit zorgt op het trainersvlak. Maarten Nieboer stopt na dit seizoen als trainer-coach van het derde elftal en Vroomshoopse Boys gaat op zoek naar een opvolger.

Job Lamberink uit Den Ham, groepshoofd van de J019 en tevens trainer-coach van hoofdklasser JO19-1, gaat ingaande het seizoen 2018/2019 aan de slag als hoofdtrainer van voetbalbuur Sportlust Vroomshoop. Dat betekent dat er in dit geval een vacature komt.

De Technische Commissie en het bestuur zeggen nu alvast zowel Job Lamberink als Maarten Nieboer dank voor de inzet, die zij jarenlang als trainer voor Vroomshoopse Boys hebben getoond, zowel bij de jeugd als de senioren.

 

 

Leave a comment

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl