Vrijdagochtend, een uur of tien op sportpark de Bosrand. Daar waar normaal het geelblauw van Vroomshoopse Boys de boventoon voert, is de kleur op het veld nu rood. Sinds gisteren werken zo’n 60 jeugdleden zich in het zweet met voetbaloefeningen in allerlei speelse vormen: passen, kappen, koppen, slalommen, passeren…allerlei skills komen aan bod.

De deelnemers zijn gestoken in rood tenue en worden door een viertal trainers flink bezig gehouden. De sfeer is uitstekend. Bewegen, bewegen is het motto. De jongens en meisjes voeren de opdrachten met veel plezier uit. Gevraagd naar wat ze ervan vinden, klinken er kreten als: geweldig, leuk, super, hartstikke gaaf. Aan de koppies is te zien, dat ze volop genieten.

Tegen elven wordt er even pauze gehouden. In de kantine is voor iedereen wat te drinken met een koek erbij. Ook de lunch wordt opgediend in de kantine. Voor vanmiddag staan er o.a. broodjes met knakworst op het menu. Voor de trainers even een moment om de rest van het programma uit te leggen. De mededeling van’ het afsluitende partijtje’ wordt met gejuich ontvangen.  

Het is duidelijk, dat deze deelnemers twee leuke, sportieve dagen hebben gehad.

Geweldig dat het nu allemaal weer kan. Dank aan alle mensen achter de schermen, zoals het kantinepersoneel en ook dank aan  de COOP., die zich als sponsor weer van de goede kant heeft laten zien.

Leave a comment

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl