Zaterdagmiddag werd er om 14.30 uur afgetrapt op sportpark de Bosrand tegen Nunspeet.

Vroomshoopse Boys kon geen moment aanspraak maken op een goed resultaat. Al in de beginfase moest keeper Tim Sickman handelend optreden bij een paar goed lopende aanvallen van Nunspeet. Hij deed dit uitstekend.

In de 14e minuut was het echter al raak. De verdediging van de Boys werd er op rechts uitgelopen en de afgemeten voorzet werd onberispelijk ingeschoten door de Nunspeet speler van den Anker, 0-1.

In de 19e minuut kwam de 0-2 al op het scorebord. Weer werd de aanval via de rechtervleugel opgezet en werd Lars te Dolle bereikt. Doordat zijn schot ook nog van richting werd veranderd was doelman Sickman wederom kansloos.

Tijd voor de trainer van Vroomshoopse Boys om in te grijpen. Jelle Drees werd vervangen door Melvin Hulsegge en er vonden nog een aantal omzettingen plaats in het elftal van de Boys.

Nunspeet bleef echter de bovenliggende partij.

In de 2e helft nagenoeg het zelfde spelbeeld. Wel wist de Boys zich via Ramon de Jong, die Ernst Jan Heideman kwam vervangen, enkele kansen te creëren, doch de lat en een van richting veranderd schot stonden de aansluitingstreffer in de weg.  Robert Veld kwam nog in het veld voor Robin Drenthen doch ook hij kon het tij niet keren. In de 86e minuut werd het zelfs nog 0-3 door Jerrol Pool.

Een verdiende nederlaag. De wedstrijd stond onder leiding van de heer Noppers uit Meppel die een goede partij floot. De Vroomshoopse Boys die het moest stellen zonder de geblesseerde Rikkert Vliek en Jos Hutten begon in de volgende opstelling. Tim Sickman, Rutger Schrijver, Andjin van Veen, Jelle Drees , Jordy Brinkman, Robin Drenthwn, Harold Kivits, Lars Scholten, Leon Dogger, Ton Kunst en Ernst Jan Heideman.