De wegen van Vroomshoopse Boys en hoofdtrainer Jan-Peter Jonkman scheiden na vier seizoenen aan het eind van het huidige seizoen 2022-2023.

Onder leiding van de hoofdtrainer uit Meppel behaalde Vroomshoopse Boys in 2020 een periodetitel in de tweede klasse. Door corona werd de competitie daarna stopgezet en kon die periodetitel niet verzilverd worden.

Dit seizoen is Vroomshoopse Boys goed gestart in de tweede klasse J. en staat ongeslagen op de vierde plaats. In het bekertoernooi is het jonge en talentvolle team van hoofdtrainer Jan-Peter Jonkman dit seizoen doorgedrongen tot de tweede ronde van de knock-out fase.

Ook het contract van Henk Harmens als assistent-trainer wordt niet verlengd. Henk Harmens is in totaal over negen seizoenen drie periodes aan de Boys verbonden geweest. In het seizoen 2013-2014 was Henk Harmens hoofdtrainer van Vroomshoopse Boys, dat toen kampioen werd en promoveerde naar de eerste klasse. In het seizoen 2018-2019 keerde Henk Harmens terug bij Vroomshoopse Boys, nu als assistent-trainer van de A-selectie.

Beide trainers staan bekend om hun drijfveren, zodat de periode bij Vroomshoopse Boys succesvol afgesloten kan worden.

Leave a comment

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl