De A-selectie van Vroomshoopse Boys hervatte de training op dinsdagavond 3 juli onder leiding van hoofdtrainer Karlo Meppelink en assistent-trainer Henk Harmens, die op het oude en bekende nest terugkeert. Na een aantal trainingen wordt er van een welverdiende zomervakantie genoten en daarna worden de trainingen weer hervat. Ook Jordy Harms, overgekomen van vv Voorwaarts, was afgelopen dinsdagavond van de partij, evenals een aantal talentvolle jonge spelers van de J019.

Mooi om te zien hoe er weer energiek en enthousiast werd getraind. De knop gaat weer snel om na het afscheid van de eerste klasse en alles is er nu op gericht om volgende seizoen in de tweede klasse goed voor de dag te komen. Het oefenprogramma is intussen ook bekend, dat los van de bekerwedstrijden, die in september staan gepland. De bekertegenstanders worden evenals de tegenstanders in de competitie binnenkort bekend gemaakt door de KNVB. Het programma van de “gewone’ oefenduels ziet er als volgt uit:

Zaterdag 18 augustus uit om 14.30 uur tegen Zuidwolde;

Donderdag 23 augustus om 19.30 uur tegen Luctor uit Almelo;

Dinsdag 28 augustus om 19.30 uur thuis tegen De Weide uit Hoogeveen;

Dinsdag 4 september om 20.00 uur thuis tegen vv Bergentheim;

Donderdag 11 september om 20.00 thuis tegen vv Kloosterhaar.

Direct na afloop van de training werd de A-selectie op een lekker ijsje van Bijkerk getrakteerd door de sponsorcommissie.  Dat was een smakelijke vertaling van een cooling down.

Leave a comment

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl