A-selectie Vroomshoopse Boys voor het seizoen 2024-2025 telt acht nieuwkomers

De A-selectie bij de senioren van Vroomshoopse Boys voor het volgende seizoen 2024-2025 is bekend.  Die bestaat uit de keepers Mark Hanzel, René Kok, Niels Pierik en Chiel Sickman en de verdedigers  Arjan van  den Akker, Jesper Derks, Duncan Kelder, Simon Kempers, Sven Paters, Lars Scholten en Robert Veld. Verder de middenvelders Léon Dogger, Jordy Hofsink, Jos Hutten, Siem Pierik, Tom Pierik en Mats Scholten en de aanvallers Juliën Derks, Sil Derks, Hugo Dubbink, Ramon de Jong, Stef Kikkert, Nelson Runhart, Sten Runhart en Niek Wessels.

Vier spelers keren niet terug in de A-selectie ten opzichte van opzichte van het seizoen 2023-2024. Verdediger Thomas Kleinjan stopt bij de A-selectie vanwege werkzaamheden. Middenvelder Levi Aitink gaat studeren in Amerika, waar hij ook gaat voetballen. Aanvaller Ruben Smedema herstelt van een kruisbandblessure en gaat waarschijnlijk aansluiten bij de B-selectie van de Boys. Aanvaller Bert Verschoor was gedurende het huidige seizoen 2023-2024 al gestopt bij de A-selectie en lijkt als jeugdtrainer bij de Boys verder te gaan.

Daartegenover staat de komst van acht nieuwelingen, die allen afkomstig zijn uit de jeugdopleiding van Vroomshoopse Boys. Meerdere spelers werden in verschillende gevallen zo nu en dan al ingezet in het eerste elftal. De nieuwkomers zijn keeper Niels Pierik (17), de verdedigers Arjan van den Akker (19) en Duncan Kelder (17), middenvelder Jordy Hofsink (21) en de aanvallers Hugo Dubbink (19), Stef Kikkert (19), Nelson Runhart (18) en Niek Wessels (17).

Staflid Arjan Paters is gedurende het huidige seizoen gestopt als assistent-trainer van de  A-selectie. Voor het seizoen 2024-2025 bestaat de staf uit hoofdtrainer Robert Bosma, assistent-trainer René Netters, keeperstrainer Arjan Kok, hersteltrainer Erik Derks, verzorger Martin Spang, videoanalist en teammanager Wouter Lucas en assistent-scheidrechter en teammanager Bert Marissen.

 

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl