De tijdens de afgelopen feestweek van 75 jaar Vroomshoopse Boys onthulde unieke historische fotowand vormt bij de sta-tribune op zaterdag 6 juli het decor van de jubileumwedstrijd van de Boys tegen eredivisionist Heracles Almelo. Besloten is de wand gedurende het gehele jubileumjaar 2019 te laten hangen.

Tijdens de jubileumwedstrijd, die om 16.30 uur begint, om zo af te stemmen met het evenement Tot de Nek in de Drek in Vriezenveen, wordt tevens een wat de naamgeving betreft vernieuwd elektronisch scorebord onthuld. De namen van de sponsoren Schoonmaakbedrijf Klaas Harms B.V. en Praxis Bouwmarkt Vroomshoop worden zichtbaar als opvolgers van de Rabobank. Tevens wordt dan het nieuwe sponsortableau van de beide hoofdsponsors Veltink Vroomshoop B.V. en De Groot Vroomshoop B.V zichtbaar.

De veldploeg van de Boys doet er al langere tijd van alles aan om de grasmat van het hoofdveld in perfecte conditie te krijgen. Ook rondom het veld zijn allerlei werkzaamheden verricht om voor een pico bello aanblik te zorgen als een blauw-geel visitekaartje van onze jubilerende vereniging.

Oud en jong verzorgen op 6 juli vanaf 14.30 uur een voorprogramma. Er zijn leuke activiteiten voor de Boys-jeugd , zoals latje trappen, op het jubileumlogo mikken en een balletje hoog houden. Er  wordt onder leiding van arbiter Ad Voortman uit Vroomshoop een promotiewedstrijd tussen de walking football-teams van Old Stars Twenterand en de Gold Stars van Heracles gespeeld. Voor de jubileumwedstrijd wordt afscheid genomen van de naar eerste klasser VKW in Westerbork vertrekkende hoofdtrainer Karlo Meppelink en middenvelder Ton Kunst, die in een lager seniorenteam van de Boys gaat spelen.  Assistent-trainer Henk Harmens heeft op 6 juli de leiding over de Boys-selectie, die de strijd aanbindt met het op oorlogssterkte verschijnende Heracles Almelo van trainer Frank Wormuth.

Jan Peter-Jonkman, de nieuwe hoofdtrainer van de Boys, Jan-Peter Jonkman, wordt geïntroduceerd bij het publiek. De oefenmeester uit Meppel is met de A-selectie van Vroomshoopse Boys inmiddels al in training gegaan om zich goed op de jubileumwedstrijd voor te bereiden. De wedstrijd staat onder leiding van scheidrechter Maurice Paarhuis uit Hellendoorn, die wordt geassisteerd door Joshua Kuipers uit Enschede en Steven Vos uit Vroomshoop. Jerry de Jong uit Vroomshoop fungeert als vierde man bij de arbiters.

Het wordt op 6 juli zeker een bijzondere afsluiting van het jubileumfeest van de Boys. In 2000 was er voor het laatst een eredivisieploeg uit Twente op bezoek. Toen speelde FC Twente tegen de Boys op de Bosrand.  Nu wordt er net als toen weer veel publieke belangstelling voor deze wedstrijd van Vroomshoopse boys tegen een eredivisionist verwacht. De entreekaarten kosten voor de jeugd tot en met 18 jaar € 4,00 en voor 19 jaar en ouder € 8,00. De voorverkoopadressen zijn Bruna Brinkman in Vroomshoop, O&O Sports en lifestyle in Vriezenveen, Drogisterij Berghuis in Westerhaar-Vriezenveensewijk, de Read Shop in Den Ham en de fanshop bij Heracles Almelo.

Zoals bekend en zoals elders op deze website staat vermeld kunnen Boys-leden op de woensdagen 26 juni en op 3 juli de entreekaarten met een euro korting in de kantine kopen tussen 19.00 uur en 20.30 uur, doen!

Leave a comment

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl