Asv 2 – Vrh Boys 3 1-1 (28 oktober 2017)

Op deze typische herfstdag gingen we naar Aadorp om daar tegen het tweede te gaan spelen. We begonnen met de volgende elf. Rene, Justin, Dennis, Alexander en Johan. Markus, Bartjan en Christiaan. Rick, Bart en Roy. De wissels waren Jordy, Jorian, Danny en Tony.

Het werd geen makkelijke middag voor ons. Voornamelijk in de eerste helft kregen we geen vat op de tegenstander. Het was aan de goed keepende Rene en een gelukje met de paal te danken dat de tegenstander niet op voorsprong kwam. Zelf hadden we ook wel een aantal kansen in de eerste helft. Rick werd weggestuurd door Bartjan en zijn doelpoging werd van de lijn gehaald. Ook werd een inzet van Bart gekeerd door een speler bij de tweede paal en de rebound was niet aan Christiaan besteed. Verder had Roy nog een schotkans die werd gekeerd door de keeper. Al met al een teleurstellende eerste helft, vooral omdat we beter kunnen. In de rust werden al de vier spelers ingebracht en werd het middenveld en aanval bijna volledig gewijzigd. De tweede helft begon goed en eindelijk hadden we overwicht in het spel. Verdediger Dennis bracht ons op voorsprong. Als een echte buitenspeler passeerde hij (met zijn gekleurde schoentjes) aan de linkerkant een tegenstander en schoot droog raak in de korte hoek. Daarna kregen we mogelijkheden om de voorsprong uit te breiden, maar ontbrak het aan de scherpte in de afronding. Gedurende de tweede helft kwam Asv weer beter in de wedstrijd. Rene redde eerst nog twee keer miraculeus op inzetten van de tegenstander, maar daarna was ook hij kansloos op een inzet van dichtbij. Je zag het aankomen, omdat we teveel naar achteren liepen en vergaten druk te zetten. 1-1 dus en nog ruim 10 minuten te spelen. In de laatste 10 minuten probeerden we het nog en er kwamen nog kansen voor Rick en Roy. Alleen we konden niet meer scoren en dus speelden we teleurstellend gelijk. Een offday van ons.

Volgende week spelen we om half 3 thuis tegen Wilhelminaschool 3. Dan kunnen we laten zien dat het resultaat van vandaag een incident was. Met inzet én goed voetbal gaan we weer voor een overwinning.