Op het zonovergoten sportcomplex De Bosrand kwamen  in totaal 24 bedrijventeams in actie bij het zeven tegen zeven-toernooi. Sportief en ook financieel bleek dit een voltreffer. Goed om te weten, want de meeropbrengst van ditbedrijventoernooi gaat naar het nieuwe clubhuis van Vroomshoopse Boys.

Vanaf het beginsignaal streden de teams met overgave voor resultaten, waarbij de acht scheidsrechters op een vakkundige wijze een oogje in het zeil hielden. Er werd uitermate sportief gespeeld en er waren mooie voetbalstaaltjes te bewonderen. Bij de 18 mannenteams bleek Ecowoods uit het goede hout gesneden en met prima spel werd de eerste prijs behaald. Als tweede kwam het sterke team van Lowik Bouw uit de bus. Bij de 6 dames- en gemengde teams toonde zich Vrouwen 1 van Vroomshoopse Boys de sterkste.

Getuige de bijzonder gezellige nazit bleek de olympischegedachte dat het meedoen nog belangrijker is dan het winnen de overheersende gedachte. Een hapje en een drankje ontbraken uiteraard niet. Een springkussen voor de jongstejeugd evenmin en de vier halve velden werden door bijzonder veel toeschouwers omzoomd.

Live muziek en een DJ zorgden voor een prachtig slotakkoord van een bijzonder geslaagd toernooi. Dat succes was ook zeker te danken aan de vele vrijwilligers, waarbij ook het kantinepersoneel van Vroomshoopse Boys. Op naar volgend jaar was het devies na afloop en nu al is zeker dat dit bedrijventoernooi een vervolg krijgt.

 

Leave a comment

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl