Groot TV Scherm EK kwartfinale aanwezig in de tent tijdens bedrijventoernooi!!

Mocht ons Nederlands elftal Roemenië verslaan tijdens de komende 8e finale dan betekent het dat

we de op zaterdag 6 juli tijdens het bedrijvenvoetbaltoernooi om 21:00uur in de kwartfinale staan.

Natuurlijk heeft de organisatie hier op ingespeeld door in samenspraak met Expert Berkhof voor een groot TV scherm

In de feesttent te zorgen. Ook iedereen die niet aanwezig is tijdens het bedrijventoernooi is hier natuurlijk hartelijk welkom voor.

Zorg dus dat je erbij bent tijdens dit gezellige Oranjefeest in de tent!!

Bedrijventoernooi plus van Vroomshoopse Boys op 6 juli op herhaling

De vorige twee edities van het ‘bedrijventoernooi plus’ van Vroomshoopse Boys in 2022 en in 2023 waren ware voltreffers. Vorig jaar waren er maar liefst 32 teams actief. Er was een gezellige sfeer, er waren leuke wedstrijden met zeventallen tegen elkaar op halve speelvelden en na afloop was er een sfeervolle derde helft in en rondom de grote feesttent op De Bosrand. Geen wonder dat de organisatie voor aanstaande zomer een derde achtereenvolgende editie op touw heeft gezet met dezelfde ingrediënten. Die wordt op dezelfde locatie gehouden op zaterdag 6 juli 2024.

Eten en drinken zijn volop aanwezig. Er is zelfs nog iets leuks toegevoegd: een bruisende afterparty met de bekende DJ’s Bastiaan Dubbink en JWD. Behalve bedrijventeams worden ook familieteams, buurtteams en vrienden- en vriendinnenteams verwacht. Het inschrijfgeld bedraagt € 100,00 per team.

De opbrengst van dit bedrijven plus-toernooi gaat in z’n geheel naar het nieuwe clubhuis van Vroomshoopse Boys, dat op dit moment gebouwd wordt. Er wordt weer gehoopt op een geweldige opbrengst, net als bij de vorige beide edities. Om in te schrijven kan een email gestuurd worden naar: bedrijvenvoetbal@vvvroomshoopseboys.nl Voor nadere informatie: tel. 06-10988519.

 

 

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl