Na een afwezigheid van een jaar was Vroomshoopse Boys weer doorgedrongen tot de finaledag  van het pretentieuze Beltona-toernooi. Dit was alweer de 20ste editie op het sportcomplex Schreurserve van Sparta Enschede. Al vanaf de start van dit toernooi voor de beloften tot en met 21 jaar was de Boys van de partij en ook werd er al een keer de eerste plaats behaald.

De voorronde was al ongemeen spannend en het team van trainer-coach Stephan Bloemendal wist zich op het laatste moment nog te plaatsen. Toch was er vaak sprake van goed voetbal bij die kwalificatieronde en was de plaatsing voor het eindtoernooi verdiend.

Tijdens de finaledag op zaterdag 22 juni werd gelijk gespeeld 0-0 tegen gastheer Sparta Enschede, maar werd nipt verloren van DZOH uit Emmen en ruim verloren van Avanti Wilskracht. De juiste weerbaarheid op de bepalende momenten ontbrak bij de blauw-gele brigade op de zonnige finaledag. Er werd niet op de mat gelegd wat dit team normaal wel in zich heeft.

Vroomshoopse Boys restte niet anders dan om de plaatsen 15 en 16 te spelen. Uiteindelijk werd na een gelijkspel en een lange penaltyreeks gewonnen van De Tubanters. Dat betekende een 15e plaats voor de Boys. Volgend jaar wacht weer een nieuwe uitdaging om zich verder te ontwikkelen voor het Beltona-team en gehoopt wordt dan weer stappen te maken met een jonge groep.

Leave a comment

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl