De beloften onder 21 jaar van Vroomshoopse Boys behaalden vorig jaar juni op het sportcomplex Schreurserve van Sparta Enschede een derde plaats in de eindklassement van het prestigieuze Beltonatoernooi. Dat was een prima prestatie in een sterk deelnemersveld.

In juni 2012 had het Beltonateam van de Boys, deelnemer vanaf de allereerste toernooi in 2002, zelfs de finale gewonnen. In de voorronde van dit seizoen staan de beloften van de Boys van trainer Job Lamberink tweede en treden thuis nog in het strijdperk tegen het momenteel leidende MVV’29. Een bewijs temeer dat de jeugdopleiding “Gezonde Ambitie” bij Vroomshoopse Boys vruchten afwerpt.

De winnaars van de eerste vier plaatsen op de finaledag bij Sparta Enschede verwierven in juni 2016 het recht uit te komen tegen FC Twente O19. Dat gaat op het sportcomplex de Bosrand in Vroomshoop gebeuren op dinsdagavond 28 februari om 19.00 uur, waarbij de toegang gratis is. Een mooie gelegenheid om de jonge talenten van Vroomshoopse Boys en FC Twente in actie te zien.

Leave a comment

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl