In het kader van “Samenwerkend Sportief Twenterand” zijn er in de maanden april en mei activiteiten verzorgd door de Vroomshoopse Boys. Doel van het project “Samenwerkend Sportief Twenterand” is het bevorderen van een gezonde en actieve leefstijl van de jeugd. De doelgroep is de jeugd van 12 t/m 17 jaar. 

De Vroomshoopse Boys is een van de samenwerkingspartners van het project. Dit project wordt gedragen samen met Judokwai Vriezenveen, Gymvereniging LOVA, Basketbalvereniging Stars ’84, Tennisvereniging De Bosbaan, Fysiotherapiepraktijk de Haere, Erik Derks Training & Coaching, Diëtisten Groep NL en Team Wat Beweegt Jou? 

De lessen werden verzorgd door praktijkbegeleider Dennis de Lange, een van de voetbaltrainers van de club. Dit met ondersteuning van een stagiaire vanuit Zorgsaam Twenterand. 

Tijdens de “voetballessen” is een gevarieerd sport- en spelaanbod aangeboden aan de kinderen volgens een vaste structuur. In totaal vijf beweeglessen stonden verschillende voetbal- en sociale vaardigheden centraal. Denk hierbij aan dribbelen, passen, schieten, coördinatie maar vooral ook samenwerken en het verleggen van grenzen. Alle kinderen hebben veel plezier beleefd tijdens deze beweeglessen. 

Meer informatie over het project “Samenwerkend Sportief Twenterand” is te vinden op  http://www.zorgsaamtwenterand.nl/informatie-advies/projecten/samenwerkend-sportief-vroomshoop-voor-een-plezierige-leefstijl/

Leave a comment

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl