Meerdere keren klonk het woord door de zaal. Soms zachtjes, verbaasd zelfs. Soms ook onmeunig hard! Dikke pret op vrijdagavond 22 oktober in de kantine aan de Bosrand. Spanning en sensatie: wie sleept de prijzen in de wacht? De organisatie had er in ieder geval voor gezorgd dat er allemaal leuke prijzen te winnen waren. De hoofdprijs was een tas en trainingsjasje van de boys en een mooie voetbal met alle handtekeningen van de spelers van het eerste! Wat een knaller! Maar ook de overige prijzen zoals echte keepershandschoenen, Boys sjaal en muts vielen in de smaak.

De Spelers van de F-league, jo8 en jo9 kregen de bingokaarten en anderen konden kaarten bij kopen. De gehele opbrengst hiervan gaat naar de nieuwbouw van de kantine. Liam Brunink had speciaal zijn eigen portemonnee meegenomen om zelf een steentje bij te dragen of zoals hij zelf zei  “de kantine te sponsoren”. Wat een goed voorbeeld! Alle kleine beetjes helpen immers.

Om kwart voor zeven zat iedereen klaar achter de bingokaarten. De prijzentafel lag vol met leuke prijzen en het balletjes team stond klaar achter de onverwoestbare eeuwenoude bingomachine. De lucht kwam erin en daar vlogen de balletjes door de machine. Het was voor de leden die meer dan 1 kaart hadden ook een hele klus om de juiste getallen aan te strepen. Maar ondanks dat werden er geen valse bingo’s gemeld! Voor Bram Hoekman was het een ware prijzenregen hij had maar liefst drie keer bingo. Maar als een echte heer mocht ook zijn zusje van hem een cadeautje uitzoeken!

Uiteraard werd de spanning er goed ingehouden door het trio van de bingomachine en zat iedereen (nou ja bijna iedereen) tot het laatste toe op het puntje van zijn of haar stoel of kruk. Want ja iedereen wilde natùùrlijk de hoofdprijs wel winnen. We gingen voor de volle kaart en het duurde erg lang voordat eindelijk de verlossende “BINGO” door de kantine galmde… Sem Bokhove was het die met zijn bingokaart naar voren kwam lopen. En na een controle door de bingoladies kon hij met een glimlach van oor tot oor de fantastische hoofdprijs in ontvangst nemen.

En daarna werd de balans opgemaakt en is er maar liefst  € 120,- binnen gekomen met de verkoop van de loten! Iedereen bedankt voor jullie gezelligheid en bijdrage. Tot ziens op de Bosrand!

Bekijk de foto’s

Leave a comment

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl