Meerdere keren klonk het woord door de zaal. Soms zachtjes, verbaasd zelfs. Soms ook onmeunig hard! Dikke pret op vrijdagavond 10 maart in de kantine aan de Bosrand. Spanning en sensatie: wie sleept de prijzen in de wacht? De organisatie had er in ieder geval voor gezorgd dat er allemaal leuke prijzen te winnen waren. De hoofdprijs was een mooie voetbal met alle handtekeningen van de spelers van het eerste en nog meer leuke items van de boys! Wat een knaller!

Om kwart voor zeven zat iedereen klaar achter de bingokaarten. De prijzentafel lag vol met leuke prijzen en het balletjes team stond klaar achter de onverwoestbare eeuwenoude bingomachine. De lucht kwam erin en daar vlogen de balletjes door de machine. Het was voor de leden die meer dan 1 kaart hadden ook een hele klus om de juiste getallen aan te strepen. Maar ondanks dat werden er geen valse bingo’s gemeld!

Uiteraard werd de spanning er goed ingehouden door onze presentatrice Cheyenne en zat iedereen (nou ja bijna iedereen) tot het laatste toe op het puntje van zijn of haar stoel of kruk. Want ja iedereen wilde natùùrlijk de hoofdprijs wel winnen. We gingen voor de volle kaart en het duurde erg lang voordat eindelijk de verlossende “BINGO” door de kantine galmde… En na een controle kon de winnaar met een glimlach van oor tot oor de fantastische hoofdprijs in ontvangst nemen.

Iedereen bedankt voor jullie gezelligheid en ondanks de winterse weersomstandigheden er toch waren! Kailey bedankt voor je hulp deze avond.

Tot ziens op de Bosrand!
Groetjes Yvonne, Michel, Mirjam en Jolein

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl