In het clubhuis ‘t Flierhuus op de Bosrand waren veel sponsoren en verdere genodigden afgekomen op een speciale sponsoravond van Vroomshoopse Boys. Hoofdmoot was een College Tour met oud-Vroomshoper Alberto Stegeman, bekend door zijn Tv-uitzendingen bij SBS-6. Gelukkig was de oud-speler van het eerste elftal van Vroomshoopse Boys deze keer niet undercover gekomen. Hij werd welkom geheten door de welbespraakte interviewer Tom Uitzetter. Toen deze in z’n inleidend woord zei dat hij zich als Sportlust-keeper in het hol van de leeuw waagde, had hij direct de lachers op zijn hand en werd de goede toon gezet. De College Tour was bijzonder interessant en Alberto Stegeman vertelde soms gedetailleerd en ook uitermate boeiend hoe het achter de schermen bij z’n spraakmakende Tv-uitzendingen aan toe gaat. Elke case vraagt een gedegen en vaak langdurige voorbereiding. Alberto strijdt in z’n uitzendingen tegen onrecht en immoreel gedrag en draagt daarmee niet zelden bij aan brede maatschappelijke discussies. Al vijftig keer werd hij voor de rechter gedaagd, maar nog nooit is een Tv-uitzending tegen gehouden. Alberto zegt dat plezier in het werk een echte drijfveer voor hem is. Het leven in Amsterdam is weliswaar dynamisch, maar aan de andere kant bewondert Alberto de nuchtere instelling en ook het arbeidsethos van de mensen in het oosten van het land. Vroomshoop heeft Alberto altijd veel geluk geschonken met een onbezorgde jeugd en dat draagt hij altijd met zich mee. Graag komt Alberto Stegeman bij Vroomshoopse Boys, waar hij al vanaf de pupillen een prachtige tijd heeft beleefd.

Voorzitter Harry Lantink van de sponsorcommissie van Vroomshoopse Boys memoreerde aan een gezamenlijk beleefd kampioenschap met de hoofdmacht, waar Alberto als technische speler bekend stond. De vragen van interviewer Tom Uitzetter waren goed voorbereid en soms ook een tikkeltje uitdagend en dat maakte dat Alberto Stegeman helemaal uit de verf kwam als een echte en ook gewone doener, die hecht aan z’n roots. Hij is zowel een BN’er, staat voor Bekende Nederlander, als ook een BV’er en dat duidt op een Beminnelijke Vroomshoper. Ook vanuit de kantine werden de nodige vragen gesteld, die naar tevredenheid werden beantwoord tijdens deze College Tour. Zowel Alberto Stegeman als Tom Uitzetter kregen een daverend applaus van de aanwezigen en een attentie uit handen van Erik Netters, bestuurslid Commercie en lid van de Sponsorcommissie.

Harry Lantink maakte melding van ca. 180 sponsoren, die op een of andere wijze aan Vroomshoopse Boys zijn verbonden. De conclusie is gerechtvaardigd dat de Boys breed door het bedrijfsleven wordt gedragen. De nieuwe Subsponsoren Hekman Products, Expert Berkhof en A. Bolks Stukadoors- en Afbouwbedrijf B.V. werden hartelijk welkom geheten en de contracten werden getekend. Ook werden er contracten getekend door en met Seine Metaal & Snijtechniek, Trebcom Nederland B.V. en SJ Reclame sign & print, als zijnde zogenaamde “sub-sub sponsoren”.

De gezellige sponsoravond werd verder benut voor een heerlijk buffet en de versteviging van de onderlinge contacten.

 

Leave a comment

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl