Op woensdagmiddag 12 februari ging om 15.15 uur het door Heracles Almelo opgezette Rabo Fifa-toernooi in de kantine van vv Den Ham op het voetbalcomplex De Rohorst van start. Vanwege de naderende derby tussen de eerste elftallen van Vroomshoopse Boys en vv Den Ham werd dit opgenomen in de Heracles Derby Tour. In totaal 32 jeugdspelers van JO11 t/m JO13 van beide verengingen werden uitgedaagd voor de Fifa-voetbalgame op de schermen.

Het vlotte combinatiespel en ook de spanning spatte van de schermen af en er waren mooie voetbalstaaltjes te zien. Een voorbode voor de echte derby, dan wordt die zeker aantrekkelijk. Na de nodige voorronden bleven er vier kanshebbers over, allen van Vroomshoopse Boys.

Glenn Hendriksen en Thom Veenhof streden om de plekken 3. en 4, waarbij Glenn winnaar werd.  Hij veroverde twee kaartjes voor een competitiewedstrijd in de eBox in Erve Asito van Heracles, die hij samen met Thom gaat bezoeken. De finale ging tussen Sem Olsman en Tigo Nieboer. Uiteindelijk bleek Tigo de sterkste en hij won daarmee een  full HD TV, terwijl Sem een gaming head set kreeg. Tigo Nieboer plaatste zich door deze overwinning voor de finale van de Fields of Talent bij Heracles Almelo. De drie beste gamers kregen tevens een speciale Heracles Fut-card aan het eind van deze geslaagde Heracles Derby Tour in Den Ham.

 

Leave a comment

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl