De jeugd van Vroomshoopse Boys nodigen we uit om van het voorprogramma voor de jubileumwedstrijd Vroomshoopse Boys tegen Heracles Almelo een daverend succes te maken. Voorafgaand aan het walking football, dat ook onderdeel is van het voorprogramma, staan er drie leuke onderdelen voor onze Boys-jeugd gepland.

Ten eerste balletje hooghouden voor alle jeugdspelers, van F-league tot en met JO19. Kun je een beetje hooghouden en wil je dat best laten zien? Geef je dan op bij Hans Nieboer via nieboerhans@gmail.com en wel voor donderdag 4 juli.

Het volgende onderdeel is mikken van enige afstand op het hart van het logo van 75 jaar Vroomshoopse Boys. Dit is bedoeld voor JO9 tot en met JO13. Heb jij een goede trap in je benen? Geef je dan op, wederom via nieboerhans@gmail.com voor donderdag 4 juli.

Tot slot is er ook nog latje schieten. Deze Cross Bar Challenge is voor de winnaars van de strijd om de penaltybokaal tijdens de jubileumweek. De winnaars worden benaderd door de organisatie.

Het programma met de Boys-jeugd vindt op zaterdag 6 juli plaats vanaf 14.30 uur. Voor de winnaars worden leuke prijsjes beschikbaar gesteld. Op zaterdag 6 juli gaan de kassa’s  vanaf 13.30 uur open voor het publiek, dus ook voor de Boys-jeugd.

Namens de jubileumcommissie,

Arjen Maat en Hans Nieboer

Leave a comment

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl