Een intensief en langdurig stagetraject ging vooraf aan de bijzondere selectie van Evan Kroek, speler van Vroomshoopse Boys JO11-1. De technisch vaardige en makkelijk scorende spits was al langer in beeld bij deze aansprekende voetbalopleiding van beide BVO’s. De kwaliteiten van Evan zijn door meerdere gekwalificeerde trainers en scouts beoordeeld. Het Boys-talent viel in positieve zin op en dat leidde tot een eervolle selectie. De voetbalacademie oordeelde dat Evan een plek in de O12-selectie heeft verdiend ingaande het voetbalseizoen 2021-2022.

In een intakegesprek wordt aan Evan en zijn ouders nadere uitleg gegeven over hoe het verder gaat in de aanloop naar het komende voetbalseizoen. Dat is een duidelijk bewijs dat de voetbalacademie van FC Twente en Heracles Almelo niet over één nacht ijs gaat en dat een zorgvuldige selectie en daarmee verbonden professionele begeleiding in beeld zijn.

Namens de Boys-familie feliciteren we Evan en wensen hem veel succes en zeker ook voetbalplezier toe bij de voetbalacademie van FC Twente en Heracles Almelo. Onze jeugdopleiding “Gezonde Ambitie” werpt zijn (en haar) vruchten af en daar kunnen we alleen maar trots op zijn.

Leave a comment

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl