De Bosrand en de Dorpsrand beginnen steeds meer aan elkaar te wennen. Sinds 1 april j.l. verhuurt Vroomshoopse Boys de kantine overdag aan Carint Reggeland voor een adequate dagbegeleiding van haar doelgroep. Kleine aanpassingen bleken eerder al nodig om aan het dagelijkse doordeweekse verblijf van de gasten zo aangenaam mogelijk te maken.

Aan de andere kant moeten de eigen activiteiten van Vroomshoopse Boys in haar eigen thuishaven ook de ruimte en aandacht krijgen, die ze verdienen. Een volgende stap daartoe is onlangs gezet door sponsor Martijn Schokker Gordijnen b.v. uit Vroomshoop. De ontvangstruime en administratieve ruimte, tevens gebruikt door de Dorpsrand, zijn nu van elkaar gescheiden door het aanbrengen van jaloezie.

Het is nu een mooie functionele indeling geworden met een eigentijdse afscherming, dat er mooi en professioneel uitziet. Zo kunnen nu afgescheiden ruimtes met verschillende functies prima naast elkaar gebruikt worden. Multifunctionaliteit is een gegeven en misschien wel een toverwoord, dat we ongetwijfeld ook in ons aanstaande nieuwe clubhuis gaan tegenkomen. Sponsor Martijn Schokker danken we hartelijk voor deze uiterst welkome geste.

Leave a comment

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl