Dapper JO9-5 strijd tot het eind maar verliest van Daarle JO9-1

Vandaag staat er een thuiswedstrijd gepland tegen Daarle Jo9-1

We begonnen niet heel goed aan het eerste deel van de wedstrijd en kwamen al snel achter 0-1 dat was een domper maar we werden wakker en kwamen na een prachtige goal van Koen weer terug in de wedstrijd 1-1 de eerste 10 minuten waren om en we doen het nog prima hier en daar moeten we sterker het duel in gaan dat was de boodschap en we gaan weer veder voor de volgende 10 minuten maar als we vandaag willen winnen dan moeten we Duels winnen en sterker zijn met de afronding helaas bleef een doelpunt uit en kwamen we achter 1-2 we pakken het weer op en weten wat we moeten doen helaas scoort Daarle weer 1-3 de 2de 10 minuten waren om en we keken tegen achter stand aan. Erg onverdiend want wij krijgen genoeg kansen maar de afronding is een ding hier en daar nog de nodige aanwijzingen gegeven en we gaan weer verder we starten goed maar een doelpunt bleef nog even uit Suus verdedigde prima daardoor kon Daarle niet scoren kort daarna werden wij gevaarlijk met een schot van Jill maar die belande in de handen van de keeper  maar we letten heel even niet op een lange bal er over en helaas werd er weer gescoord door Daarle 1-4 maar we geven niet op kort daarna scoort Thije de 2-4 . maar Daarle werd sterker en scoorde nog 3x binnen 5 minuten nu word het wel heel moeilijk om nog te winnen met een achterstand van 2-7 we hebben nog 1x 10 minuten dus alles nog 1x op scherp zetten de laatste woorden die zijn gezegd was Passie en strijd en dat gebeurde ook we scoren nog maar liefst 4x en de stand was 6-7 en we moesten nog 3 minuten helaas scoorde Daarle nog 1x Eindstand 6-8 Maar wat ben ik ongelofelijk trots over de vechtlust die we hebben getoond volgende week Uit naar Daarlerveen pakken we dan Eindelijk de 1ste 3 punten van het seizoen