De 39-jarige Sebastiaan Weel uit Almelo staat bekend als een zogeheten groundhopper. Dat wordt deze week mooi in een artikel verwoord door journalist Ron Hemmink in TC Tubantia en ook op de website van de krant is dat te lezen.  Sebastiaan Weel  bezocht de afgelopen dertig jaar maar liefst 255 sportparken en voetbalstadions in Europa en daarbij niet de minste. Zo staat het prachtige RheinEnergie stadion van FC Koln, dat in de Duitse Bundesliga speelt, hoog genoteerd, evenals het Griffinpark in Londen van Brentford.

Sebastiaan snuift de sfeer op, let op het gedrag van de supporters en geniet van de ligging van het voetbalcomplex. Het artikel wordt toch wel verrassend afgesloten. Sebastiaan Weel geeft aan dat hij van derby’s houdt en geeft aan dat de grootte van de club daarbij geen zak uitmaakt. Anfield Road, sinds 1892 de thuisbasis van FC Liverpool, is een mooi stadion, maar Sebastiaan gaat net zo graag naar de Bosrand van Vroomshoopse Boys. Dat verwoordt hij als volgt: “Dat gezeur van oude mannetjes langs de lijn en die ligging van het complex langs de Bosrand; prachtig”.

Zo, dat compliment van deze kenner kunnen we in onze zak steken. De conclusie is gerechtvaardigd: de Bosrand behoort bij de mooiste complexen van Europa. Laten we dat koesteren en ervan blijven genieten.

Lees ook: http://www.tubantia.nl/regio/almelo-en-omgeving/almelo/sebastiaan-eregast-bij-vroomshoopse-boys-na-vergelijking-met-liverpool-1.6857321

Bron: http://www.tubantia.nl/regio/almelo-en-omgeving/almelo/stadions-die-ruiken-naar-vette-friet-en-pis-sebastiaan-uit-almelo-is-er-gek-op-1.6837724

Leave a comment

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl