Onze achtervolger in de competitie verloor vandaag(zaterdag 11 maart) waardoor de Kampioenskoorts nog heviger is geworden. Zoals velen in de gaten zullen hebben gehad, zijn we druk bezig met de Kampioenskoorts actie gehouden door FOX Sports.
Flyers zijn verspreid en diverse media zijn bereikt.
Er bereikte ons deze week een mail van FOX Sports dat we op de eerste plek stonden in de top drie qua orginaliteit. We doen dus serieus mee in de race om uitgezonden te worden.

Het wordt nu trouwens nog aantrekkelijker om te stemmen.
Iedereen die stemt maakt kans op een voetbalreis voor twee personen verloot door de houder van de actie. Naast deze prijs verloten we zelf ook diverse prijzen.
Naast de prijzen die op onze wedstrijdverslagen slaan, worden er ook prijzen verloot waar een ieder belangstelling voor zal hebben.
Te denken valt aan bierpakketjes beschikbaar gesteld door de Supercoop, waardebonnen door de Phonehouse, 2 vrijkaartjes geschonken door en voor Forrest Hill en diverse artikelen door Dennis Fashion. Verder hebben hoveniersbedrijf Zandbergen evenals Raaf partyservice aangegeven iets voor ons te willen betekenen. Allen hartelijk dank hiervoor!

STEM OP ONS: https://www.kampioenskoorts.nl/stemmen/vroomshoopse-boys-mannen-zaterdag-6/

Let’s make Vroomshoop great again!
Op onze Facebook website : https://www.facebook.com/VroomshoopseBoys6/
zullen de prijzen en winnaars bekend gemaakt worden.
Ga snel kijken en vergeet niet te stemmen!

Leave a comment

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl