Op zaterdag 9 oktober wordt zoals bekend de ultieme derby Vroomshoopse Boys gespeeld op De Bosrand. We kijken daar al naar uit. De gezellige derde helft wordt sowieso heel bijzonder door het optreden van een live zanger, zoals elders op deze website is te lezen.

De Vrienden van de Boys doen ook een duit in het zakje. Alle trouwe Vrienden van de Boys worden desgewenst getrakteerd op een heerlijk broodje (den) hamburger van ons aller Harry.  De namen van de Vrienden van de Boys zijn bekend bij het kantinepersoneel, een QR-code is niet nodig in dit geval. Je kunt als Vriend van de Boys je naam opgeven en er wordt direct geleverd.

De Vrienden van de Boys timmeren momenteel aan de weg met onder meer drie zitbankje voor ons eigen kunstgrasveld 5. Vanaf nu gaat de focus op een toepasselijke gift in natura voor het nieuwe clubhuis en daarvoor wordt driftig gespaard.

We konden afgelopen vrijdag weer een nieuwe Vriend van de Boys verwelkomen. De trouwe supporter sinds jaar en dag Jan van Laar uit Nijverdal gaf zich op en kreeg als beloning een kleurig vaantje mee naar huis. We verwachten hem en vele andere Vrienden van de Boys op 9 oktober met een broodje hamburger en drie punten aan te treffen.

Nieuwe Vrienden van de Boys zijn altijd welkom. Geef je op bij Egbert de Jonge, Bert Kempers, Hans Nieboer of Willem Nieuwlaar. Opgave kan ook via de website van Vroomshoopse Boys.

Leave a comment

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl