Aan het eind van het huidige seizoen 2018-2019 scheiden de wegen van Vroomshoopse Boys en hoofdtrainer Karlo Meppelink. De ervaren oefenmeester uit Hoogeveen is dan twee seizoenen aan de huidige tweede klasser verbonden geweest. Het vorige seizoen kwam er na verlies in de halve finale in de nacompetitie na vier seizoenen een einde aan het eerste klasserschap van de Boys. Dit seizoen bezet Vroomshoopse Boys een vierde plaats in de tweede klasse H. van het zaterdagvoetbal en wordt er zeker naar behoren gepresteerd met de overwegend jonge selectie. De technische commissie en het  bestuur van Vroomshoopse Boys zijn content met de prestaties van Karlo Meppelink.

Na diverse gesprekken is echter gezamenlijk besloten om na dit seizoen afscheid van elkaar te nemen. Karlo Meppelink zal na twee seizoenen Vroomshoopse Boys z’n trainersloopbaan elders voortzetten.

Wederzijds is er het volste vertrouwen dat dit seizoen goed wordt afgerond. Vroomshoopse Boys gaat op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer, waarbij als minimale eis de opleiding TC II (Uefa B) geldt.

 

 

Leave a comment

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl