Deto 5 – Vrh Boys 3 1-0 (14 april 2018)

Vandaag konden we alleen Rick, Markus, Lars en Bart opstellen uit de B-selectie. De rest werd aangevuld uit andere teams, bedankt voor de medewerking!

We begonnen met de volgende 11. 1. Bart,  2. Jasper  3. Maarten  4. Dennis  5. Lars  6. Markus  7. Jannes  8. Wouter  9. Rick  10. Ronald  11. Riorden. Jesse en Jelmer zaten op de bank.

Deto liet zich op een klassiek knollenveld terug zakken. Mede door het slechte veld was het daarom moeilijk voor ons de gehele wedstrijd om een opening te vinden tegen de stugge tegenstander. Zelf gaven we nagenoeg niks weg. 1 keer was Deto gevaarlijk via een vrije trap. We hadden veel balbezit, maar konden niet echt veel kansen creëren. Kansen waren er uit voorzetten, maar het vizier stond niet op scherp bij onze dreigende aanvallers. Riorden had nog een grote kans 1 op 1 met de keeper, maar zijn inzet werd gekeerd. Op het laatst gingen we nog 1 op 1 spelen om de overwinning eruit te slepen. Maar de goal viel aan de andere kant toen een aanvaller de bal over Bart (via Jesse’s been) kon lobben. We probeerden vervolgens nog wel van alles, maar het bleek vandaag niet genoeg. Volgende week een nieuwe ronde, nieuwe kansen. Dan thuis om half 3 tegen opnieuw Deto, maar dan het 4e.

Leave a comment

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl