Op  het  zonovergoten en druk bezochte sportcomplex  “De Bosrand” trad de formatie van hoofdtrainer Jan-Peter Jonkman aan tegen de nummer 2 van de ranglijst Dos’37.

De eerste 10 minuten was het aftasten,  het spel golfde over en weer zonder echte grote kansen. In de 12e minuut krijgt Dos’37 speler Senna Silva een kans zijn schot is echter geen probleem voor keeper  Rene’ Kok.   Daarna volgde er een fase die  veelal op het middenveld werd uitgevochten. Na een half uur spelen een goede kans voor de gasten, de kopbal van Ronald te Morsche ging hoog over het doel.  3 minuten later een prima kans voor de Boys, het schot van middenvelder Leon Dogger werd ternauwernood van de doellijn gehaald door een speler van Dos’37. Daarna volgen er nog 2 kansen voor Dos”37 maar de goed keepende René Kok wist met bekwame reddingen een achterstand voor de thuisploeg te voorkomen.  Ruststand 0-0.

Na de rust zien we  hetzelfde spelbeeld als in de 1e helft In de 60e minuut weet Sander Thomas voor de gasten te scoren, na een goede actie weet Sander Thomas zich vrij te spelen, zijn harde schot is onhoudbaar voor de Boys Keeper.  7 minuten later word Julien Derks in stelling gezet na goed voorbereidend werk van o.a. Nelson Runhart. Juliën wist deze kans beheerst af te ronden. 1-1. Drie minuten kijkt de Boys al weer tegen een achterstand aan: vanaf de zestien weet Ronald te Morsche te scoren 1-2.  In de 73e minuut weet Dos’37 de voorsprong verder uit te bouwen. Hidde Boers scoort 1-3.   Het pleit voor de jongen ploeg van Jan Peter Jonkman dat men de moed niet opgaf, dit leidde ertoe dat 3 minuten later Bert Verschoor wist te scoren. Middenvelder Léon Dogger weet  Nelson Runhart aan  te spelen. Dit jonge talent liet een fraaie passeeractie zien, via Sil Derks komt de bal terecht bij de vrijstaande Bert Verschoor die beheerst deze kans weet af te ronden. Even later had de Boys een prima kans om de stand gelijk te trekken.  Middenvelder Léon Dogger dook op voor het doel van Dos’37, zijn kopbal werd door een superieure redding van doelman Patrick Nitert uit het doel getikt.  De hierop volgende counter van Dos’37 bracht de beslissing in deze wedstrijd. Hidde Boers maakte zijn 2e goal en bracht de stand op 2-4. In de blessure tijd maakt Hidde Boers zijn 3e goal en brengt daarmee de eindstand op 2-5.

Gelet op het spelbeeld een terechte winst voor Dos’37.

Na afloop van de wedstrijd werd afscheid genomen van 3 spelers;  Ernst Jan Heideman speelde maar liefst 257 wedstrijden voor Boys 1, Patrick Drenthen 48 wedstrijden Boys 1 en van Jordy Harms,hij speelde 87 wedstrijden voor Boys 1.

Eveneens werd afscheid genomen van vlagger Arjan Bosch maar liefst 20 jaar heeft hij deze taak uitgevoerd de eerste jaren bij JO19-1 daarna bij Boys 1. Ook werd afscheid genomen van trainer Jan Peter Jonkman en assistent trainer Henk Harmens.

Tegen Dos’37 werd in de volgende opstelling gespeeld: doel René Kok, achter: Jesper Derks, Robert Veld  Sven Paters en Sten Runhart ,midden: Tom Pierik ,Léon Dogger en Levi Aitink(:78 Nelson Runhart), voor; Juliën Derks, Jordy Harms (:55 Bert Verschoor) en Ernst-Jan Heideman (:55 Sil Derks).

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl