Direct na afloop van de competitiewedstrijd Vroomshoopse Boys tegen Quick’20 nam voorzitter Edward Olthof op het hoofdveld van de Bosrand het woord. Hij feliciteerde de overtuigende  kampioen uit Oldenzaal en deed dat met waarderende  woorden en een boeket bloemen.

Jelle Drees doet op eigen verzoek en stapje terug naar het tweede elftal en de B-selectie van de Boys. De technisch begaafde middenvelder werd bedankt voor zijn inzet voor het eerste elftal en dit ging gepaard met een bloemenhulde. Dat gold ook voor B-trainer Edward Wassink uit Enter, die volgend seizoen aan de slag gaat bij de A-selectie van ASV’57 in Aadorp. Eerst wordt nog de nacompetitie met het tweede elftal van Vroomshoopse Boys gespeeld. Voorman Edward Olthof dankte Edward voor zijn inzet en wenste hem en zijn team veel succes in de aanstaande nacompetitie.

Na twee seizoenen komt er ook een einde aan het dienstverband van keeperstrainer Marc Doorbos uit Boekelo.  Hij hiep de Boys recent nog uit de problemen door vanwege de vele blessures bij de vaste keepers zelf onder de lat te gaan staan van het eerste elftal.  De naar derde divisionist Excelsior’31 in Rijssen als keeperstrainer vertrekkende Marc Doorbos werd voor de afgelopen periode bij de Boys dank gezegd door voorzitter Edward Olthof. Ook werd met bloemen de dank uitgedrukt.

Rutger Schrijver maakt al sinds het seizoen 2009-2010 deel uit van de A-selectie van Vroomshoopse Boys. Het nu afgelopen seizoen kwam er door een blessure een abrupt eind aan een prachtige carrière als speler en een van de sterkhouders van het eerste elftal. Rutger Schrijver vormde jarenlang samen met de eerder gestopte Andjin van Veen een ijzersterk centraal duo in de verdediging van de Boys. Voorzitter Edward Olthof dankte Rutger Schrijver voor zijn grote verdiensten voor het eerste elftal. Rutger kreeg een mooi aandenken in de vorm van een ingelijst Boys-shirt met daarop zijn vaste nummer 3 en een bloemenhulde.

Last but not least werd de afscheid nemende teammanager Egbert Runhart gehuldigd. Egbert bleef de A-selectie liefst tien jaar trouw op een toegewijde en accuraat wijze. Egbert kreeg een ingelijst Boys-shirt en een fraaie fotocollage samen met een boeket bloemen als aandenken aan een memorabele periode.

De spelers en de staf van de A-selectie en de Boys-supporters namen op de Bosrand met een daverend applaus en dankbetuigingen afscheid van het vijftal, dat kan terugzien op een mooie periode bij Vroomshoopse Boys.

 

Leave a comment

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl