Op vrijdag 14 oktober werd de herfstvakantie ingeluid en als activiteiten commissie leek het ons een mooie dag voor een rode draadspel in het bos. De jeugd van de JO 10 tm JO 13 werden uitgenodigd via de app of via de flyer die we verspreidt hadden onder de trainers en coaches van de teams.

Sommigen waren nog niet meteen enthousiast maar naarmate de datum dichterbij kwam vlogen de aanmeldingen binnen en mocht Ruben maar liefst 40 deelnemers afvinken op de eerste editie van het rode draadspel wat ons zeer positief verraste. Het was een mooie druilerige dag precies goed voor een tocht door het bos. Aan hand van een rood wit lint, dat vakkundig werd uitgezet door Yvonne en Mirjam, volgden de kinderen geblinddoekt de route. Onderweg kregen ze op vijf posten vragen die Sil gemaakt had en die met voetbal te maken hadden. De posten werden bezet waren door een tiental vrijwilligers ( Lindsay, Esmee, Nanet, Sven, Maxim, Niels, Thijs, Deon, Guusje en Arjan super bedankt voor jullie inzet).

Bij terugkomst werden de teams om de beurt in de bestuurskamer ontvangen door Michel die daar klaar stond met de laatste opdracht het proeven van dingen. Dit was natuurlijk hilarisch en er waren kinderen die het erg lastig vonden om alles binnen te houden. Nadat de laatste kinderen deze proeve hadden afgelegd en groen zagen van de verschillende smaken werden de score formulieren naast elkaar gelegd en gingen we bezig om uit te zoeken wie het beste had gescoord en dus gewonnen had. Doordat sommige teams elkaar in hadden gehaald was er enige onduidelijkheid. Bij de prijsuitreiking was de spanning voelbaar en was het gejuich oorverdovend toen de winnaar bekend werd. De prijzen werden uitgedeeld en iedereen ging voldaan naar huis.
Dachten we… Helaas was het groepje dat tweede werd het niet eens met de uitslag. En natuurlijk werd dit zeer serieus genomen en wat bleek ze hadden gelijk. Wat vonden we dit vervelend en we namen het besluit dat we zo snel mogelijk prijzen gingen regelen en hun deze welverdiende prijs te geven. En zo werd er op de zaterdagochtend de 15e oktober alsnog de prijs aan de heren uitgereikt.

Iedereen tevreden en dat is toch het belangrijkste net als het plezier waarmee wij als activiteiten commissie elke keer weer proberen iets leuks te organiseren voor jong en oud! Hopelijk zien we jullie bij 1 van onze activiteiten die er nog gaan komen. Tot Ziens!

Groeten Yvonne, Mirjam, Ruben, Michel, Sil en Jolein van de Activiteiten Commissie

Ps Er zijn nog altijd plekken beschikbaar in onze commissie… Meld je aan!

activiteiten@vvvroomshoopseboys.nl of app 0634140216

Leave a comment

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl