LET OP! Wijziging opgave!!

Helaas is er iets mis gegaan met de opgave mogelijkheden voor de EK voetbalavond.

Omdat er niet veel meer tijd is willen we iedereen vragen zich massaal op te geven.

Anders hebben we niet genoeg opgaves voor het speciaalbier!!!

Dit kan nu met een appje of berichtje met je naam naar Rutger Schrijver Tel 06-10988519

 

Geef je nu op! 

EK voetbalavond met een speciaal biermenu zomereditie bij Vroomshoopse Boys

Op zaterdag 6 juli aanstaande wordt op De Bosrand de derde editie van het bedrijventoernooi Plus van Vroomshoopse Boys gehouden. Op deze website is daar het nodige over te lezen, ook over de opgave van bedrijventeams, vriendenteams, vriendinnenteams stratenteams en familieteams.

De grote feesttent wordt al eerder op De Bosrand geplaatst en daar spelen de organisatoren van het Bedrijventoernooi Plus op in dit jaar. Op vrijdagavond 5 juli, dus een dag voor het Bedrijventoernooi Plus,  wordt in de feesttent een EK-voetbalavond gehouden, die om 19.30 uur begint. Gezien het EK schema is de kans best groot dat het Nederlands elftal op die vrijdagavond in de kwartfinale uitkomt. De feesttent zal dan oranje kleuren om de nationale trots van bondscoach Ronald Koeman aan te moedigen. Als Nederland het onverhoopt niet in de kwartfinale staat, staan er ongetwijfeld ook aantrekkelijk EK-duels op het programma op vrijdagavond 5 juli.

Om die ongetwijfeld beregezellige EK-avond nog specialer te maken, is door de organisatie contact opgenomen met Berghoeve Bierbrouwerij uit Den Ham voor een zomers biermenu. Dat gaat gebeuren en iedere bezoeker van de EK-voetbalavond is verzekerd van vijf speciaal biertjes plus wat lekkere versnaperingen. Daarnaast is natuurlijk de gewone tap ook open en is er gezelligheid en muziek. De kwartfinale van het EK is op een groot scherm te volgen.

Voor slechts € 25,00 per persoon kan dus een prachtige avond beleefd worden inclusief vijf speciaal bieren en versnaperingen. Op een lijst in de kantine of via de QR-code op de poster, kun je ook terugvinden op deze website, kan iedereen zich opgeven. Wacht daar niet te lang mee. Vol is vol en niemand wil deze gezellige en speciale EK-avond natuurlijk missen.

Alle opbrengsten  van zowel deze EK-avond als het Bedrijventoernooi Plus gaan naar het nieuwe clubhuis. Een reden temeer om  van de partij te zijn op 5 en/of  6 juli aanstaande. We rekenen op jullie komst.

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl