Na een seizoen vol met voetbal en gezelligheid is het tijd voor de familiedag. Zoals jullie al weten gaan we dat dit jaar houden op zaterdag 8 juli. Deze dag zal bestaan uit veel georganiseerde activiteiten met o.a. een fietspuzzeltocht, een BBQ, penaltybokaal voor de senioren, waarbij alles draait om gezelligheid en de afsluiting van het seizoen.

Komend seizoen spelen spelers/speelsters in een nieuw team, daarom hebben wij leuke activiteiten bedacht waaraan jullie op de familiedag samen zullen deelnemen. Zo leren teamgenoten en de trainers/leiders elkaar alvast wat beter kennen en zal dit de gezelligheid in het team, het komende seizoen, alleen maar ten goede komen. We snappen dat we jullie nu heel nieuwsgierig maken maar we houden het nog als verrassing wat de activiteiten precies inhouden.

We delen alle teams in en er wordt verwacht dat je op die aanvangstijd (die je nog doorkrijgt van je trainer/leider) aanwezig zal zijn. Zijn er spelers/speelsters die niet mee kunnen doen dan graag afmelden (uiterlijk 7 juli) bij Cheyenne Greveling. Je kunt haar bereiken via de app met het telefoonnummer: 06 349 961 69.

Natuurlijk denken wij niet alleen aan de jeugd maar ook aan onze senioren. Voor de senioren hebben wij een penaltybokaal op vrije inloop (zie poster voor meer info). Wie zal de beste penaltynemer te blijken van onze senioren?

We hopen jullie zaterdag 8 juli allemaal te zien en samen zullen we er een gezellige dag van maken!

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl