Voor alle teams binnen de Vroomshoopse Boys is de reguliere competitie afgelopen. Na een bijzonder seizoen organiseren wij als activiteiten commissie voor iedereen de altijd gezellige Familiedag, de traditionele afsluiting van het voetbalseizoen op sportpark De Bosrand.

Voor iedereen is er wat te doen deze dag. Voor de kinderen zal er genoeg vertier zijn in de vorm van een buikschuifbaan, springkussen en een voetbaldoel die de snelheid meet van je schot. Een echte Italiaanse ijskar waar ijs verkocht wordt t.b.v. de kantine.

Om 9.30 zal de j0 8 t/m 15 beginnen met de penaltybokaal

Vanaf 11.00 uur is er de sponsorloop voor de jeugd  en deze begint met een gezamenlijke warming up dan start om 11.15 de jeugd van 5 t/m 9 en tegen 11.45 begint de jeugd van 10 t/m 15.

We hopen dat iedereen zijn of haar steentje bijdraagt om een mooi bedrag binnen te halen voor de nieuw te bouwen kantine. Bij de sponsorloop zijn mooie prijzen te verdienen onder andere een  JBL BOX, SONY BOX, €50 CADEAUBON INTERSPORT EN EEN SURPRISE GIFT!

Hierna gaan we om 13.00 uur verder met de fietstocht die ons langs mooie plekjes in Vroomshoop zal laten gaan.

Bij terugkomst tegen 15.00 uur zal ons gezellige terras geopend zijn waar een drankje en hapje van de barbecue verkrijgbaar zijn. De muziek die middag zal zanger/entertainer Dion Verwer een spetterend optreden verzorgen.

Tevens zal de Penaltybokaal voor de jo17 en jo19 plaats vinden

Al met al hoeft niemand zich deze dag te vervelen. De partners en kinderen van de leden worden dan ook van harte uitgenodigd. Laten we er samen een echte familiedag van maken.

 

Het programma van de familiedag ziet er als volgt uit.

 

09.30                                   Penaltybokaal voor jo 8 t/m 15

11.00                                   Gezamenlijke warming up voor de sponsorloop

11.15                                     Aanvang sponsorloop jeugd 5 t/m 9

11.45                                     Aanvang sponsorloop jeugd 10 t/m 15

13.30                                    Start fietstocht

15.00                                    Penaltybokaal jo17 en jo19

15.00                                    BBQ en borrelen met zanger Dion Verwer

 

Iedereen is van harte uitgenodigd op 9 juli een bezoek te brengen aan sportpark De Bosrand. Ouders, kinderen, familie, vrienden, kortom iedereen: jullie zijn van harte welkom er samen  met ons een mooie seizoen afsluiting van te maken!

Leave a comment

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl