Een lang seizoen werd op 8 juli in bijna subtropische hitte afgesloten met de familiedag met leden, sponsoren en supporters van Vroomshoopse Boys. Erik Heideman had op zaterdagmorgen weer voor een gevarieerde puzzelfietstocht gezorgd van pakweg 15 kilometer, die naar de dreven van Daarle en omgeving leidde.

De activiteitencommissie van de Boys had voor tal van leuke onderdelen op het sportcomplex De Bosrand gezorgd. Zo was er een gevarieerde zeskamp voor de jongsten en was er een variant op ‘Blij dat ik glij’. Daarnaast werden er penalty’s genomen door spelers van Boys JO19 en de senioren en ook door de trainers en leiders van Vroomshoopse Boys. René Kok en Mark Hanzel verwerkten een spervuur aan elf meter-trappen. Sven Geerdink bleek de sterkste Boys bij JO19 en veroverde de penaltybokaal. Bij de trainers en leiders moest dezelfde Sven Geerdink net zijn meerdere erkennen in Niels Pierik.

De traditionele huldiging met een rondtocht door Vroomshoop van de kampioenen ontbrak niet bij deze gezellige familiedag. De spelers van Vroomshoopse Boys JO11-1, JO11-11-2 en JO17-2 werden in het zonnetje gezet en ontvingen een mooie medaille als aandenken. Een barbecue sloot deze familiedag en tevens het seizoen 2022-2023 van de Boys af.

Nu eerst fijn een aantal weken met vakantie. De A-selectie van Vroomshoopse Boys is daar bijna aan toe en werkt onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer Robert Bosma en zijn assistenten Arjan Paters en René Netters op De Bosrand nog een aantal trainingen af. Op zaterdagmiddag 15 juli wordt deze eerste trainingssessie afgesloten met een oefenduel in Wierden tegen eersteklasser SVZW.

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl