Deze meivakantie komt FC Twente naar VV Vroomshoopse Boys voor een 2-daags voetbalkamp van 09.00 tot 15.00 uur. Wil jouw kind zich uitleven tijdens een actief voetbalkamp? Dan is dit de perfecte gelegenheid! Het FC Twente Soccer Camp is gericht op het plezier hebben en nieuwe vrienden maken tijdens de schoolvakantie. Terwijl ze tegelijkertijd hun voetbalvaardigheden ontwikkelen. Je kan je hier aanmelden.

Over het FC Twente Soccer Camp

Een team van enthousiaste en ervaren trainers zorgt ervoor dat je kind op een veilige en verantwoorde manier kan leren en groeien als voetballer. Bovendien bieden we een gevarieerd programma met zowel trainingen als ook spelletjes en andere leuke activiteiten. Voor elk kind wordt het een onvergetelijk voetbalkamp!

De kampen zijn geschikt voor jongens en meisjes in de leeftijd van 6 t/m 15 jaar en iedereen kan meedoen ongeacht of je (al) op voetbal zit. De trainers zorgen ervoor dat iedereen in een leuke groep zit en nieuwe voetbal skills leren. Ook rondom het veldprogramma zijn er gezellige activiteiten en unieke FC Twente belevingen.

Wat kunnen deelnemers aan het FC Twente Soccer Camp verwachten?

  • Een gaaf FC Twente Soccer Camps tenue (shirt, broek en sokken)
  • Twee tickets voor een thuiswedstrijd van FC Twente
  • Dagelijkse lunch, tussendoortjes en drinken
  • Professionele en enthousiaste begeleiding
  • Een voetbalkamp om nooit te vergeten!

Deelname aan het 3-daagse voetbalkamp bedraagt €139,-. Ga snel naar www.fctwente.nl/soccercamps voor meer informatie of om je zoon/dochter in te schrijven.

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl