Een goed opleidingsplan “Gezonde Ambitie” is één.  Een aantal goed opgeleide trainers is natuurlijk twee, wil je kwalitatief goed opleiden. Het afgelopen seizoen slaagden vijf Boys-trainers voor hun KNVB-opleiding. Stephan Bloemendal, nieuwe trainer-coach van JO19-1 en groepshoofd bij de JO19 behaalde TC II en liep onder meer stage bij de A-selectie van Vroomshoopse Boys.

Bart Jan Staman en Jos Hutten volgden met succes de opleiding voor TC III. Tot slot slaagden Richard Willems en Jesper Derks voor de module pupillentrainer. Allemaal van harte gefeliciteerd namens de gehele Boys-familie. Op zaterdag 25 augustus aanstaande worden de geslaagde cursisten tijdens de Familiedag gehuldigd.

Samen met de andere trainers wordt er door dit kader ingaande het seizoen 2018-2019 gewerkt aan de opleiding en begeleiding van de jeugd van Vroomshoopse Boys. Daarnaast gaat Richard Willems met de veelal jonge talenten aan de slag bij de B-selectie van de senioren en bij het derde elftal.

Wat de jeugd betreft: er komen volgend seizoen 31 jeugdteams met daarnaast nog een F-league tussen de krijtlijnen en tussen de vier hoekvlaggen in actie. Dat is als volgt verdeeld; JO19 2x, JO17 3x, JO15 5x, JO13 5x, JO11 8x, JO9 6x, MO19 1x, MO15 1x en de F-league. Maar nu eerst nog de teamfoto’s (nadere berichten volgen op deze Website) en daarna met vakantie. In het nieuwe voetbalseizoen alvast veel voetbal plezier en succes gewenst.

Leave a comment

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl