Op en rondom het sportcomplex Bosrand werd op zaterdag 25 augustus de jaarlijkse familiedag van Vroomshoopse Boys gehouden. Vanwege nacompetitieverplichtingen eerder in de maand juni en de langdurige competitie werd deze keer uitgeweken naar eind augustus. De activiteitencommissie had in de omgeving van de Linderbeek en het Zandstuvebos een leuk parcours voor het klootschieten uitgezet. Het team van Herk Klaren, Gerjan en Hans Nieboer, Jon Oelen en Egbert Runhart had een vaste hand en verre worpen en won de eerste prijs.

Op het VOC-terras werd de traditionele barbecue gehouden en was er muziek met een  DJ. Voor de jeugd waren er een glijbaan  aanwezig. Spelers van de A-selectie en trainers stonden een gedeelte van de dag achter de bar en speelsters van dames 1 van Vroomshoopse Boys verkochten loten. De tassen met boodschappen van sponsor Coop Vroomshoop werden gewonnen door Ronnie van Dijk, Tony Toerse en Edward Olthof. Zo werd het seizoen 2018-2019 op een ontspannen wijze door de Boys-familie ingezet.

De trainingen  en oefenwedwedstrijden vragen vanaf maandagavond 27 augustus alle aandacht als voorbereiding op het voetbalseizoen 2018-2019. Er komen dan pakweg 40 Boys-teams in actie, waarbij een nieuw damesteam.

Leave a comment

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl