Zaterdag 23 maart

Eindelijk mogen we vandaag weer voetballen nadat vorige week de wedstrijd was afgelast.

We spelen vandaag een thuis wedstrijd tegen SVZW uit Wierden . we beginnen sterk aan de eerste 10 minuten van de wedstrijd en komen verdiend op voorsprong door Thije 1-0 we worden beter en sterker en daar gaat Thije weer en hij scoort de 2-0 niet veel later doet SVZW iets terug en staat het 2-1 maar wij weten als we willen winnen vandaag moeten we vechten voor elke bal en dat gebeurt ook er werd prima samen gespeeld en daardoor scoorde Thije weer en zo was de stand 3-1 . we gaan met de week voor uit en de wedstrijden worden spannend zo nu ook weer want SVZW komt terug tot een 3-2 de eerste 10 minuten zijn om . even hier en daar de boel rechtgetrokken en tips gegeven en een keeperswissel doorgevoerd Jill voor Roan . daarna starten we weer goed met de 2de 10 minuten van de wedstrijd want onze geblesseerde keeper Stef kon helaas niet keepen doordat hij een duimblessure heeft maar hij kan Scoren als de beste en zo komen we verdiend op een 4-2 voorsprong . SVZW begon meer een meer aan te dringen om de 4-3 te maken maar Suus stond prima opgesteld en zorgde elke keer op het goede moment dat de bal weg werd gewerkt zo konden we na mooi samen spel van Thije En Roan de 5-2 op het scorebord zetten dik verdiend want we spelen vandaag echt als een TEAM! Met een paar prima reddingen van Jill en prima mee verdedigend werk van Marit en Lucas kon de tegenstander niet tot scoren komen. Niet veel later werden ze wel gevaarlijk met een lange bal van achteruit en die werd prima ingekopt zo stond het op eens 5-3 en dat waren de 10 minuten dus even alles weer recht gezet en de wissels weer doorgevoerd en we gaan weer verder . we mogen aftrappen en met een mooie combinatie wordt er gescoord door Thije 6-3 we moeten nog even maar wordt dit dan echt de eerste overwinning van het Seizoen ??? het wordt nog spannend want we worden wat slordigere en de kansen die we krijgen maken we niet af en SVZW ziet ook dat we wat slordiger zijn en zo komen ze terug op een 6-4  we weten dat we nu de hoofden om hoog moeten houden en focus moeten houden en dat doen we prima en we scoren de 7-4!!! Dat waren weer 10 minuten we moeten nog 1x 10 minuten maar even iedereen echt recht gezet en de laatste 10 minuten 100% inzet tonen om de 1ste overwinning over de streep te trekken. We beginnen weer prima en daar ging Roan maar weer eens op avontuur en ja dat werd beloond met een mooi goal 8-4!!! We worden weer wat slordig en SVZW doet wat terug 8-5.. we pakken het op en wat voor elke voetballer of voetbalster een nare droom is een eigen doelpunt maken gebeurde vandaag zo kwam SVZW terug naar 8-6… het wordt spannend maar wij trekken uit eindelijk aan het langste eind en Siemon scoort verdiend de 9-6 SVZW kwam nog 1x terug tot 9-7 maar wij beslissen uit eindelijk echt de wedstrijd met 10-7

Wat een pot was dit ik ben Trots want we hebben gestreden als een echt team!!!!