De laatste vacature voor groepshoofden, in dit geval voor de JO17 bij Vroomshoopse Boys, voor het aanstaande seizoen 2017-2018 is ingevuld. De Technische Commissie is er geslaagd om daarvoor Jeroen Bos en Gerjan Kosters als goed opgeleide en ervaren jeugdtrainers daarvoor aan te stellen. Jeroen en Gerjan gaan deze klus samen doen en de TC is content met de invulling van deze ontstane vacature, die is ontstaan door het aanstaande afscheid van Dennis de Lange. Gerjan heeft de nodige ervaring met junioren opgedaan bij Vroomshoopse Boys en ook bij vv Hellendoorn. Jeroen heeft als trainer ervaring opgedaan bij Vroomshoopse Boys en ATC’65 en was ook bij de organisatie van BVO FC Twente betrokken. Binnenkort worden beide trainers van deze duobaan nader voorgesteld op deze website.

Job Lamberink gaat de JO19  ook volgend seizoen trainen en begeleiden. Job is zoals bekend ook als trainer betrokken bij de voetbalacademie van FC Twente. Bij de JO15 is en blijft Stephan Bloemendal groepshoofd. Stephan gaat komend seizoen de cursus TC2 volgen en gaat in dat kader stage lopen bij de A-selectie van Vroomshoopse Boys.  Groepshoofd van de JO13 blijft Alexander Fokkert, terwijl Tim van der Kolk onverminderd groepshoofd blijft bij de J011 en datzelfde geldt voor Jos Hutten en Ernst-Jan Heideman bij de J09. Freek Drees, ook wel vader van alle mini’s genoemd, stopt aan het einde van dit seizoen na vele jaren als  coördinator van de F-league. Voor hem moet nog een opvolger worden gevonden.

De Jeugdcommissie, de jeugdcoördinatoren en de TC zijn ook druk bezig met de indelingen van alle teams, steeds weer een hele klus. Natuurlijk moeten ook overal voldoende trainers en leiders worden gevonden. Gelukkig hebben verschillende Boysluu alweer toegestemd om volgend seizoen door te gaan, maar we zijn nog vrijwilligers nodig. Als er een beroep op jullie wordt gedaan, overweeg dat serieus. Besef dat vele handen licht werk maken, ook bij Vroomshoopse Boys.

Leave a comment

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl